Niet de vogeltjes, maar de dagen vliegen voorbij….

Och, ik kan me de dag niet heugen dat ik hier mijn vogeltje plaatste. Mijn hoofd liep over, er moest zoveel geregeld worden… mijn boekpresentatie en de boeken van de drukker… die weg liep niet over rozen.

Vandaag gaat wel weer over rozen. Over roze, de kleur van lief zijn voor jezelf. Even stilzitten en na de nodige rust, weer vol zachtheid op stap.

Ik wens je alle zachtheid toe die je nodig hebt. 36AF01F4-25E7-40B8-8C2C-782C95DD23F7
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.