Veerkracht

Zachte veertjes liggen voor het oprapen, maar de meeste wandelaars gaan eraan voorbij.

6F9FD4D8-FE32-46E8-90B3-640540DA3098

Ik niet. In al die veertjes zie ik iets van vogeltjes, boodschappers tussen hemel en aarde.

Voor mij hebben veertjes symbolische waarde.

Ze zijn zacht, en geven kracht. Ik denk aan kracht van kwetsbaarheid, en aan veerkracht.

E6474A4B-9522-47B0-AAF8-47D13ABF8641

Ik heb een vaas vol veren in mijn vensterbank. Vandaag heb ik ze eruit gehaald. Want het is prachtig materiaal voor een troostvogeltje. Dit is wat je nodig hebt bij troost: zachtheid en kracht, veerkracht. Vallen en opstaan. Stilzitten en weer gaan.
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.