Weekly 5/52

En zo vlogen er 3 weken voorbij.. Zonder weekly’s.

Drukke weken, ja, maar juist ook heel erg veel ruimte voor ontspanning en leuke dingen. Alleen om een weekly te schrijven: dat schoot erbij in. Terwijl ik genoeg mooie dingen tegen kom om over te schrijven. Het ligt niet aan een inspiratie gebrek.. Het heeft meer te maken met de keuze om beter mijn rust te pakken en keuzes te maken, denk ik. Dus op zich is dat goed. Voor mij.

Ik heb in de tussentijd een leuk gesprek gehad met 1 van de bloggers hier op de site, lekker buiten op een terras. De kinderen zijn naar een kinderdisco geweest. Ik ben met de kids naar een groot springconcours geweest (indoor, paarden) waar ook de grote toppers reden. (Jumping Zwolle). Mijn jongste had een paardrijwedstrijd op de manege. Vakantie week van de kinderen met logeerpartijtje, feestje, spelen, pony-huur voor een week, starten met typecursus (oudste), IKEA, Zwemmen voor de kids en een heerlijk avondje in de sauna met een vriendin.

Volleybal was uiteraard aanwezig in deze 3 weken: invallen bij een ander team, trainingen en 2 x fluiten/ tellen. Piano lessen en oefenen. Kids helpen met huiswerk en Type-cursus.

En op mijn werk is het druk, maar ontzettend leuk! Veel leuke dingen te doen, deadlines en ik ben gekozen voor de OR van de organisatie waar ik voor werk.

Maar ook: een weekend met niks (Wauw!), rust, natuur, ontspanning en een beetje haken. Er blijven even wat dingetjes liggen, maar het gaat goed!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.