Elke dag een nieuw begin- vogeltje

Elke dag een nieuw begin. Ik vind het een troostrijke gedachte. Wat gisteren niet lukte, kan vandaag misschien wél goedgaan. In dit 365dagen project voel ik me regelmatig falen. Het lukt niet elke dag hier iets te plaatsen. En als ik het wekelijks doe, vind ik dat weer onoverzichtelijk. Want ik maak veel meer vogeltjes dan 1 per dag.

314BDE6A-F7E5-4CEA-86DA-A8E2B1166744
Mijn bamboeblad als tekenblad. Natuurlijke materialen als ‘verf’ en ‘kleurpotloden’

Een nieuw begin dus. En een nieuw plan. Zoals je misschien al zag, maak ik graag vogeltjes van natuurlijke materialen. Voor mij werkt dat extra motiverend om ook dagelijks te wandelen. Bij zon en regen, wind of kou.

Bewegen, buitenlucht, creativiteit, kleur… en over 365dagen een nieuw boekje.

Ik heb er zin in!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.