Ontspannen 188/365

De laatste dagen bezig geweest met de nieuwe indrukken en informatie op mijn nieuwe werk. Het heeft toch wel wat tijd nodig om alles te verwerken. Dan ben ik mezelf weer bewust dat het nodig is om goed voor mezelf te zorgen. Gezond eten  bewegen en ontspannen

Mijn werk als gewichtsconsulente staat stil en dat laat ik maar even los, piekeren en zorgen maken helpt toch niet. Ik zet mezelf op de eerste plaats, dat is ook zorgen voor jezelf.

Nu ik minder werk heb ik meer tijd om mijn huis eens goed onder handen te nemen. Schoon huis, schoon hoofd!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.