weekly 6/52

Okay. Het idee van een weekly is elke week een update geven. Een 52 weken project. Vorig jaar is dit heel redelijk gelukt, op 6 x na.

Ik ga het ‘elke week’ principe voor nu even los laten. Op mijn werk ben ik gevraagd om tijdelijk extra te werken. Hier heb ik even over nagedacht en vervolgens aangegeven wat ik zou willen. Ik ga 4 projecturen meer werken en krijg waarschijnlijk ook nog wat overheaduren erbij. Ik hou jullie met de weekly’s op de hoogte, maar waarschijnlijk niet meer elke week. Lukt het, dan schrijf ik. Heb ik even geen tijd, dan sla ik even over.

Ondertussen ben ik bezig met de voorbereidingen voor DO-cember. Ik kan alvast verklappen dat het thema van dit jaar is: het schrijven en uitgeven van boeken! De eerste interviews staan al gepland. Het eerste artikel zal verschijnen op 1 december!

En welkom Vivapo, onze nieuwe blogger op de site met leuke ‘elfjes’!

En verder

 • De meisjes waren ballenrollers bij eredivisie wedstrijden volleybal
 • Mijn eigen volleybalteam gaat ook goed, we draaien bovenin mee in de competitie
 • Uit eten met de familie van manlief
 • Een heerlijk relaxte studiedag (vrije dag) met de meisjes
 • Kapper
 • Sint Maarten lopen (kids)
 • Overleg over de (jeugd) teamindelingen voor na de kerst
 • Jongste dame had een feestje
 • Jongste had een paardrijwedstrijd: 4e geworden
 • Veel te doen op mijn werk, maar ik heb er ontzettend veel plezier in!
 • 2 bijeenkomsten gehad van “Sluit niemand uit daar win je mee” (Campagne van gemeente Zwolle over inclusiviteit in de sport)

 
7

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

7

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 1. vivapo zegt

  Ik kijk uit naar het eerste artikel dat zal verschijnen op 1 december
  en … dank voor de verwelkoming!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.