Do-cember #9 Tot slot..

Naar aanleiding van het eerste bericht in deze Do-cember kreeg ik de vraag waarom ik zelf geen boeken ging schrijven, maar wel deze Do-cember over boeken schrijven gaat. Leuke vraag! Al vanaf kleins af aan wil ik schrijfster worden en ik heb misschien ook wel al een soort van boek geschreven? Over volleybal voor kleuters. Deze staat op de site van de volleybalbond, wanneer je goed kan zoeken 🙂

Maar een ‘echt’ boek heb ik nog niet gemaakt en ik heb op korte termijn ook geen plannen voor het schrijven van een boek. Of misschien wel gewoon nog geen goed idee? Geen tijd? Ik sluit niets uit in het leven, we zien wel. Maar op korte termijn dus (nog) geen boek van mijn hand.

En waarom dan wel een DO-cember over boeken schrijven? Omdat ik het een interessant onderwerp vind. Omdat er verschillende boeken voort gekomen zijn vanuit 365dagenprojecten én omdat ik weet dat er mensen zijn die graag een boek willen maken. Ik hoop dat deze Do-cember hier een positieve bijdrage aan kan leveren.

Vandaag kreeg ik de vraag (van Wilma) of ik zelf ook weer een 365dagenproject ga starten. Mijn eerste reactie was “nee”, al ben ik wel aan het broeien op wat dingen. Ondertussen (het is een paar uur later) denk ik: iets kleins, en niet elke dag bloggen, maar bijvoorbeeld 1 x per week. Misschien…

Misschien moet ik het gewoon doen. Mijn eerste project ging over kunst, mijn tweede project over de mooie dingen van de dag en dan nu een derde… Ik wil elke dag iets wegdoen. Dat moet toch lukken? Dat kost toch niet veel tijd per dag? (elke dag iets kleins) En er ligt genoeg in huis wat weg mag of kan. Zal ik…?

Ik ga het gewoon doen!

Voor nu, een heel goede jaarwisseling en alvast een prachtig 2019!!!

Mirjam

 
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.