#5 van #365 Knopen

4-januari

En in navolging van de wolletjes:

Knopen! Zijn kleine kleurige knoopjes. Ik heb ze gekocht voor de rokjes die ik haakte toen de meiden kleiner waren. Veel te veel natuurlijk! Ze mogen allemaal weg!

Het is wel grappig: bij alles in mijn huis vraag ik me af: kan dit weg? Ga ik dit missen? Is het nog wel goed? En stiekum heb ik ook al meer weggedaan dan wat ik hier laat zien. Alleen: ik moet nog het hele jaar! Fijn dat het nu makkelijk is, maar hoe is dat over 6 maanden? En dan moet ik er nog eens 6!

Rustig aan Mirjam!!

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.