#6 van #365 oude medicijnen en koolraap

5 januari

Gister had ik onze (bijna) jaarlijkse nieuwjaarsborrel/ verjaardag van een vriendin met een vriendengroep van het paardrijden (van vroeger). Allemaal eigen levens en we zijn heel verschillend. Wij begrijpen elkaar, vullen elkaar aan, leven met elkaar mee. We zaten heerlijk onder de nieuw gemaakte veranda en kregen weer heerlijk eten voorgeschoteld gemaakt door de man van Ilse.

Irma woont in de buurt van mijn huis en we hadden het over eten. Wij hebben een wekelijks biologisch groentepakket. Deze week zit er koolraap in, wat wij allemaal niet lekker vinden. Irma wel, dus vandaag heb ik de koolraap naar haar gebracht.

Daarnaast heb ik 2 oude zalfjes weggebracht. Van die ellendige krentenbaard. Gelukkig zijn de kids alweer een half jaar  ellende-vrij. De tubes lagen al een tijdje klaar, maar nog niet bij de apotheek geweest. Vandaag dus wel langsgereden: was tie dicht! (Had ik natuurlijk kunnen weten zo op de zaterdag). Ik ben zo brutaal geweest om ze in de brievenbus te gooien. Gelukkig had ik er een plastic zakje omheen gedaan. Dan vinden ze ze wel as maandag…

 
7

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

7

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.