#7 van #365 kralen

Ik ga nog even verder in de creatieve hoek.

Toen de kinderen kleiner waren, hadden ze een zwak voor armbandjes. Ze kregen natuurlijk wel eens een armbandje van opa. oma of van ons. Maar ook als ze iets mochten uitzoeken bij de tandarts: armbandjes. Helemaal tof waren van die dozen met kralen en elastiekjes en dat ze dan zelf armbandjes konden maken.

Maar van die armbandjes om je arm. Die kriebelen wel eens, zitten soms strak. En ook als ze wel goed zitten is het heerlijk om lekker te plukken aan je armbandje. Ze gingen dus ook wel eens stuk. En al die kraaltjes van kapotte armbandjes gingen in een doosje waar eerder Zeeuwse Babbelaars in hadden gezeten. Waarom? Om er later weer een nieuw armbandje van te maken? Zoiets.

Tijd om weg te doen dus!

20181231_131706
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.