#8 van #365 Punnikfeest

Soms krijg je een cadeautje wat niet zo goed bij je past. Ik hou van haken, maar andere dingen zoals breien en dergelijke zijn niet zo mijn ding, zeg maar. Maar moeilijk om iets weg te doen wat je van iemand hebt gekregen met alle goede bedoelingen erbij.

Dit is een Punnik-machine met een bijbehorend boekje. Misschien zou ik deze wel op marktplaats kunnen zetten (is helemaal nieuw), maar ik doe m maar gewoon weg.

De wolletjes en de kralen zijn trouwens al opgehaald door mensen uit mijn omgeving. Helemaal goed! Mensen blij gemaakt! Fijn hoor!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.