#9 van #365 Armband maker

Ik kreeg de vraag of ik een armbandje voor een oud-collega wilde haken, met haar naam erop. Dat leek me hartstikke leuk. Hoe ging ik dat aanpakken (dunne draadjes!). Dus ik ging naar een handwerkwinkel. In die tijd was er een handwerkwinkel vlak naast de Action. Dus ik dacht: ik loop daar ook nog even naar binnen. En toen nam ik deze mee. Nooooit gebruikt en nu snel weg!

Armbandje uiteraard wel gemaakt voor oud-collega.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.