#11 van #365 Jas

Gister wilde mijn dochter deze jas aantrekken naar het paardrijden. Ik vond m te koud voor nu, zij kreeg de rits niet dicht. Ik kreeg de rits ook niet dicht. Andere jas aan.

Later nog eens proberen. Nee hoor, de rits is echt kapot. Jas mag weg!

Ik heb de jas in de prullenbak gegooid, maar ging vervolgens twijfelen. Er staat bij ons in het dorp, naast de glasbakken een ondergrondse container voor kleding. Ik heb gegoogled: ook kapotte en versleten kleding mag hierin! Het wordt dan verwerkt tot o.a. stof-vezels en hergebruikt. Sorry, ik haal de jas niet meer uit de vuilnisbak, maar zal in het vervolg al mijn stoffen-afval in de ondergrondse container stoppen.

 
6

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

6

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.