#12 van #365 Levi’s jeans 501

501, het magische nummer van vroeger is weer helemaal hip heb ik begrepen.
De broek komt ook elke keer weer terug. Toen ik zelf een tiener was, paste ik op de kinderen van de buren. En toen ik mijn nieuwe 501 showde, trok de buurvrouw haar 10 jaar oude 501 uit de kast. Een zwarte, en zij paste m nog steeds!

Ik heb er een aantal versleten en deze droeg ik voor mijn eerste zwangerschap, zo’n 11 jaar geleden (de oudste is bijna 11). Super fijne broek. Na mijn zwangerschap kreeg ik niet eens 1 been in de broekspijpen, maar ik hield de broek. ‘Er komt een moment dat ik m weer pas!’, dacht ik. Later kreeg ik de broek aan, maar niet dicht.

De broek ligt er nog steeds. Ik pas m nog steeds niet. Misschien pas ik ooit weer in deze maat, misschien ook niet. Maar daar ga ik niet meer op wachten. Exit 501 en ik koop misschien nog wel eens een nieuwe, maar dan 1 die in mijn maat is.

Verder ben ik ook allerlei andere dingen aan het opruimen, maar vind ik niet echt ontspullen. Vandaag een leen-spel van logopedie terug gegeven (na veelvuldig gebruik) en ik heb mijn werktas opgeruimd en een hele stapel papier en mijn agenda van afgelopen jaar weg gedaan.

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.