#13 van #365 ‘medicijnen’

“Mam, mag ik die pot zalf met de roze deksel?”
“Eeehm die heb ik vast al weg gedaan, want hij staat niet in de badkamer.”
“Nee die staat in de achterste linnenkast”

En ja hoor, daar stond de pot. Samen met enkele homeopathische middelen, wat hoest tabletten en zonnebrand. Een aantal zaken waren over de datum (en onder het stof, oeps). Dus bij deze verwijderd uit mijn huis. De overige producten op de juiste plek gezet.

Verder zat er weer boerenkool in ons biologische groentenpakket (nog genoeg in de vriezer en manlief lust het echt niet), dus dit aan de buren gegeven.

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.