Onverwacht geluk 212/365

Een regenachtige zaterdagmorgen op de markt. Iedereen loopt gehaast door de stad, paraplu’s ontwijkend. Er wordt gemopperd en gesnauwd. Nog erger, mensen lopen elkaar voorbij, zonder elkaar te zien.

Het draaiorgel speelt, zelfs die lijkt wel harder dan anders te staan. Vanuit het niets komt er een kindje tevoorschijn. Huppelend en dansend met kaplaarsjes aan. Een blij gezichtje met stralende ogen. Mijn hart Smelt. Zelfs de altijd nors kijkende orgel vrouw tovert een glimlach op haar gezicht. Mensen staan stil en lijken de regen te vergeten.

Het orgel stopt en het kindje loopt met haar vader mee. Het regent nog steeds maar ik vervolg een stuk lichter mijn

Weg. ae66b93d07f346cbe29925003c41cc49
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.