#18 van #365 Poezenmand

Wij hebben 2 katten, dat is vast bekend. Ze slapen veel en op veel verschillende plekjes. Op de stoelen die aan de eettafel staan, op de bank en in poezenmandjes. Een paar maanden terug heb ik een heel leuke opgehaald op marktplaats. 1 kat kan bovenop en 1 kat eronder in een ‘huisje’. En ze gebruiken m af en toe ook echt op deze manier! Maar meestal ligt pip bovenop. Deze blijft, uiteraard!

De mand die vandaag weggaat is een stuk ouder. We hebben m gekocht voor onze vorige kat. Onze katten liggen er bijna niet in en hij is ook vaak gewassen waardoor er een paar naadjes loszitten aan de onderkant.

Hij zit nu in de zak voor de container in het dorp (stof). Deze zak is nu vol en gaat zaterdag weg, wanneer we boodschappen gaan doen.

De orchidee wordt trouwens binnenkort opgehaald door mijn tante, zij wil m graag hebben.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.