#20 van #365 keukengereedschap

Wij hebben zo’n rekje in de keuken hangen met een pizzaschep, een garde, een pastaschep etc. Van die opschep-dingen. En er zijn er een paar kapot, maar uiteraard nog niet weggegooid. Sterker nog; we gebruiken ze gewoon nog. Lijmen hebben we ook al geprobeerd, maar werkt niet goed genoeg.

Nu waren we toevallig vandaag bij de IKEA (gevaarlijke winkel als je wilt ontspullen) en zagen we een nieuw setje. Deze meegenomen en thuis 2 kapotte ‘opschepdingen’ in de prullenbak gegooid. (zie ook de foto).

Ik vraag mezelf af of dit ‘valsspelen’ is? Niet wegdoen, maar vervangen. Of toch wel wegdoen, maar ook verbeteren. Wat denken jullie? Het ziet er in ieder geval weer netter uit in de keuken.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. vivapo zegt

    voor mij valt dit onder ‘noodzakelijke vervangers’, tenzij je de oude toch spaart, maar dat ben jij duidelijk niet van plan!

  2. 365dagenproject zegt

    Ja snap ik, maar we gebruikten de kapotte nog wel steeds 😉
    Maar twijfel geval inderdaad!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.