#22 van #365 opgebrand

Vandaag opgebrande kaarsen weggedaan. Gezelligheid van afgelopen kerstvakantie. Eń een oud kaarsenpotje van onze jongste. (vloeipapier plakken op een babyvoeding-potje). Op onze slaapkamer staan nog een paar exemplaren vanuit de kleutertijd. Van beide meiden wel te verstaan.

Verder een aantal boeken in de kast beneden opgeruimd, maar nog niet weggedaan. Ze liggen nu op de logeerkamer om op een later moment écht uit te gaan zoeken.

Verder ook de kapstok uitgedund: alle tussen-jassen zijn er vanaf, met deze kou zijn er alleen winterjassen nodig. Ook deze tussen-jassen zijn op de logeerkamer. Voordat je denkt: het zal wel chaos zijn daar: dat valt wel mee. Er staat een linnenkast (oa de jassen) en een boekenkast die half leeg is. Op de onderste plank liggen nu de spullen die hier al gepost zijn en binnenkort naar de kringloop gaan. Op een andere plank heb ik nu de boeken van beneden gelegd. Dan zijn er verder nog 2 planken waar altijd boeken op staan.

En ja, voordat mijn ouders hier binnenkort komen logeren met de verjaardag van de oudste, moet er wél nog wat gebeuren op de logeerkamer, maar dat gaat helemaal goed komen!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.