#24 van #365 Kledingkast

Gister:
Op Netflix kijk ik ook regelmatig naar Consumed en sinds deze week ook naar Marie Kondo. Bij mij valt het allemaal nog wel mee, denk ik dan 😉

Marie Kondo begint altijd met de kleding: alles op het bed leggen en dan per kleding stuk bepalen of je het wilt houden of wilt wegdoen. Dát heb ik niet gedaan, maar ik wilde mijn sportkleding even gaan uitzoeken. Maar van het een kwam het ander en dus redelijk flink de kast ‘uitgemest’. Nu doe ik dat vaker, maar er mocht zeker wel weer een heleboel weg.

Het  voelt fijn van alles weg te doen, licht en leeg. Alles ligt in een vuilniszak ondertussen bij de ‘kringloop-spullen’. Binnenkort maar eens wegbrengen!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.