#26 van #365 haaksetje

Overal waar ik loop zie ik dingen die weg mogen. Ook koop ik niets nieuws, tenminste voor mezelf. Ik heb bedacht dat ik het iets meer ga structureren en kast voor kast dingen ga doorlopen.

Onze jongste dochter heeft in ons huishouden misschien wel het meeste moeite met dingen wegdoen en heeft ook misschien wel de meeste spullen. Door de programma’s op Netflix (Consumed en Marie Kondo) heb ik met met manlief over hoe we haar zouden kunnen helpen. We hebben haar al heel vaak geholpen met opruimen en ordenen van haar kamer. En dan gaat het ook vaak een tijdje goed. Met haarzelf ook vandaag over gehad. Maar nog niet echt een concreet idee, wat voor haar een goede strategie gaat zijn. En dan vooral om het te bestendigen op langere termijn. En ook bedenken met haar wat goede momenten zijn in de week om haar kamer op te ruimen.
Misschien kunnen we ala Marie Kondo beginnen met de kleding en haar zelf laten kiezen wat weg mag en wat niet. Dat heeft ze laatst zelf (op eigen initiatief) ook gedaan, alleen de dingen die ze dan niet meer wil aantrekken legt ze dan in een mand omdat ze mee wil gaan doen aan ‘hip voor nop’ (NPO). Zucht… Zij is er echt een die overal ‘creatieve ideeen’ heeft liggen. En ze is een fantastisch origineel en emotioneel kind <3

Vandaag begonnen met een kast in de woonkamer. Twee lades hiervan heb ik onlangs ook uitgezocht (net voor de start van dit project), nu begonnen met het linkerkastje. Hierin liggen camera’s ed, wat oude werkspullen en enkele haakspullen. De werkspullen moeten hier weg, de apparatuur en haakspullen uitgezocht. Waarschijnlijk e.e.a. op marktplaats.

Vandaag mag weg: een niet gebruikt haaksetje-> kringloop
De kast zie je op de achtergrond




3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.