#32 van #365 papieren en..

Vandaag verder met het kastje en alle papieren uitgezocht. Lege mapjes bij elkaar, enkele certificaten terug gevonden en enkele handige documenten. Naar boven gebracht waar wij een werkplek hebben en daar opgeruimd. En een stapel met papieren weggegooid, inclusief multomap van Jip en Janneke en papiereninsteekhoes. Het kastje begint al leger te worden, top!

Vervolgens reageerde iemand op een turnpakje wat ik op Marktplaats heb staan. Mijn oudste is een paar maanden geleden gestopt met turnen. De deal was snel gesloten en ik had de enveloppe al klaar liggen. Zij gaf haar adres. Een plaatsje in Zeeland, de Provincie waar ik van oorsprong vandaan kom.
We hadden even over en weer contact en toen vertelde ze dat ze het pakje niet kocht voor haarzelf, maar voor een leerling van haar, die in een versleten pakje rond loopt. Een pakje welke zij 22 jaar geleden zelf ook nog had gehad. “Ik denk dat ze er heel blij mee zal zijn.”

Wauw wat een mooi verhaal en wat heerlijk dat dit pakje naar dit meisje mag gaan! Als ik het had geweten had ik m ook zo gedoneerd. Wat een fijn idee dat iemand écht écht blij gemaakt wordt met dit pakje en wat een mooi gebaar! Fijn dat er zulke lieve mensen zijn op deze aardbol!

20190131_104613 20190131_104617




2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.