#33 van #365 Nog meer wolletjes

Weer verder in het linker kastje van de witte kast. Ook hier liggen weer wolletjes en patronen. Ik heb ze uitgezocht en dit mag weg. Zpagetti, een wolletje en een haak-magazine in het Italiaans (huh?)

De rest blijft, maar ik ga nog wel nadenken over het opbergen hiervan. Nu zitten de spullen in 2 tasjes. Ik heb nog een ‘handwerkmand’ in de kamer staan, waarvan ik twijfel of ik die weg ga doen, of ga vullen met deze spullen. Of dat ik een mooie doos ga pakken en ze hierin ga doen (ala Marie Kondo). Eerst maar verder met het ‘uitmesten’ van deze kast.

Wat vandaag ook weg gaat is een sjaal van mij. De sjaal is al een paar jaar oud en ik pak momenteel eerder een roze kol. Mijn dochters hadden gister ‘ruzie’ over deze witte sjaal: ze wilden m allebei om doen.

Vannacht hebben onze katten geholpen met deze battle tussen mijn dochters: ze hebben er vannacht heerlijk mee gespeeld en hierdoor de pomponnetjes kapot gemaakt. Ik denk dat het Pippy was: vanochtend lag hij schuldbewust op een stoel te observeren, in plaats van dat hij ons stond op te wachten bij de deur, zoals hij normaal doet. Hihi.

 

20190201_081023
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.