#34 van #365 Auto-schermpjes

Even 2 dagen niet gepost, maar zeker veel werk verzet! Hieronder zaterdag:

Zaterdag was een drukke, vol-geplande dag, maar ik moest en zou naar de kringloop. Het was een heel gesjouw en gesleep. Hierbij het overzicht van troep van 1 maand in onze gang:

20190202_133549

2 bigshoppers vol met oa speelgoed, 5 vuilniszakken met kleding, een plastikzak met speelgoed, een boodschappenkrat vol met spullen én een wandelwagen van Baby-born. Niet alleen van mijn project, maar ook met dank aan de aanstekelijke werking richting mijn 3 huisgenoten. Wauw! En ook onze logeerkamer is weer leeg.

Bij de kringloop even door de winkel naar voren gelopen (daar zit de electronica afdeling) ivm het bandje dat vast zit in de video-camera. Lopend door de winkel zag mijn oudste dochter, 2 gitaren liggen. Zij wil graag op gitaarles, en van ons mag ze, wanneer ze haar type-cursus heeft afgerond. Ik wilde eerst even de camera laten fixen. Ze konden ons helaas niet helpen met het bandje en verwezen ons naar een foto-winkel. Dit item is dus helaas (tijdelijk) terug naar huis (zucht..). Terug de winkel in voor de gitaren: waren ze alle twee al weg! Zo snel kan het gaan!

Vandaag doe ik weg: van die schermpjes (DVD) voor in de auto. Kids hebben er goed gebruik van gemaakt, maar ze kunnen niet meer opgehangen worden (ophangsysteem kapot). Mag de volgende ronde mee naar de kringloop.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.