#35 van #365 Lege DVD/ CDs en italiaans

Zondag:

Het kastje is nu bijna klaar en opgeruimd. Het gaat lekker!
Vandaag haal ik alle lege CD/ CD-Rom troepjes eruit. Alsof we dit nog gebruiken in deze tijden van digitaal TV/ Muziek en USB-ticks/ externe harde schijven etc. Ik doe er ook een cursus Italiaans bij. Prachtige taal! Maar nogal tegen vallende cursus. Wat kleuren, tellen en dan hebben we het wel weer gehad. Stelt niet zo veel voor, helaas. You can go, too!

Verder bedacht hoe ik de wolletjes (katoentjes) wil opruimen. Een bak gepakt, ze allemaal op kleur recht op gezet, zodat het makkelijk pakken is. In het midden een kleinere bak gedaan voor alle heel kleine wolletjes. Very Marie Kondo, Nice and Neat. De dikke bolle grijs ga ik binnenkort gebruiken om een krukje om te haken.

20190203_132607
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.