#37 van #365 Crepe-papier

Begonnen met het rechter kastje van de witte kast. Hierin liggen veel creatieve spullen, voornamelijk van de kids.
Vandaag mag het crêpe-papier vertrekken. Vier rollen leg ik klaar voor de kringloop, al heb ik geen idee of ze daar wel iets mee kunnen. De rest is al zo gebruikt dat het naar het oud-papier gaat, en het verpakkingsplastic, gaat uiteraard naar de plastic-kliko (gescheiden afval).

Verder verschillende dingen op Marktplaats gezet. Een Tripp-Trapp stoel heb ik vandaag verkocht, maar wordt pas over anderhalve week opgehaald. Dan zal ik deze in mijn project zetten.

Ik ben begonnen met het om-haken van het krukje (met gemêleerd grijs, net zoals de gehaakte deken die te zien is bij  dag 4, alleen is deze wol veel dikker).

Manlief zei gister dat we de 365 dagen nooit gaan volmaken, er gaat al zoveel weg. Ik probeer het rustig aan te doen en denk dat het wel goed komt. Op zolder hebben we nog schotten waar heel veel spullen achter liggen. We hebben nog de schuur, de tuin, de trapkast en nog een 3-tal lades etc etc. En dan nog boeken en CD-‘s. Ik kan uit mijn hoofd alleen al een stuk of 60 items noemen, zonder überhaupt door het huis heen te lopen. Dat is toch weer 2 maanden erbij 🙂 . Ik denk dat het wel goed komt, alleen inderdaad: niet te snel, rustig aan!
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.