#38 van #365 verf en kwastjes

Drukke dag op t werk. Nog weer wat reacties op marktplaats-dingetjes.

Vandaag mag uit de kast vertrekken: verschillende verfjes. Zijn (half) ingedroogd. Om heel eerlijk te zijn word ik er nooit zo blij van wanneer de kids gaan schilderen. Voor de kids is het heerlijk om te smeren met verf (voor mij ook), maar wat mij betreft hoort dit in een atelier of een handenarbeidlokaal thuis. Liever niet in mijn huis. Kwalitatief stellen deze verfjes trouwens niet zo veel voor. En gezien de staat waar het in is,  is het in de prullenbak beland. Ik heb trouwens wel verschillende kwasten bewaard, die nog goed zijn.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.