#39 van #365 Strijkkralen

De grote bak met knutselspullen uitgezocht. Paar dingen konden naar boven, naar de kamers van de meisjes. Toen de bak (bijna) leeg was, zag deze er zo uit:

20190204_203357

Dit heb ik allemaal in de prullenbak gegooid. Verder hebben we heel veel strijkkralen. Hier heb ik samen met met jongste naar gekeken. We hadden namelijk heel veel dezelfde vormpjes en ook 4 grote bakken met kralen. Van elk vormpje is er 1 over gebleven en ik heb 2 bakken vol gedaan met kralen. Wat overbleef zit in het bakje op de (centrale) foto. Dubbele vormpjes en bakje kralen in een tasje gedaan voor de kringloop.

De bak met strijkkralen past nu in de grote knutselbak en het ziet het er nu zo uit:

20190207_100742

Ik heb alleen nog wat snoeren uit te zoeken en dan zijn t linker- en rechter kastje van de witte kast klaar. Anderhalve plank is dan leeg. Daar heb ik wel ideeën over, maar eerst maar eens verder met een volgende kast 😉
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.