#40 van #365 pony-boekjes

Vandaag op de bus gedaan, verkocht via Marktplaats. Hoop dat de nieuwe eigenaar er blij mee is!

Tegelijkertijd een pakketje opgehaald: 1 bolletje wol, veel te duur besteld, maar dan kan ik iig een kraamcadeautje afmaken 😉

Verder een drukke dag en hoofdpijn en veel te doen enzo. Zo meteen nog even 2 uur training geven en dan begint mijn lange, behoorlijk lege weekend, met 2 dagen uitslapen! Dat komt bijna nooit voor! Enneh, uitslapen is dan meestal maar tot een uur of half 8, acht uur hihi
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.