Mijnleven 2/349

Ons jaarlijks uitje start met een etentje bij 'Honger en Dorst' in Dorst en daarna naar het chasse theater in Breda voor de voorstelling The Addams Family met mijn zus en ons mam. Wie had dat verwacht toen zij een jaar geleden nog zó ziek was. Fijne herinneringen maken!
Ons jaarlijks uitje start met een etentje bij ‘Honger en Dorst’ in Dorst en daarna naar het chasse theater in Breda voor de voorstelling The Addams Family met mijn zus en ons mam. Wie had dat verwacht toen zij een jaar geleden nog zó ziek was. Fijne herinneringen maken!0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.