#41 van #365 Vos en Haas

Gister weer wat opgestuurd, verkocht via Marktplaats. Twee boekjes van Vos en Haas. Eigenlijk wilde ik nog meer doen, maar het werd uiteindelijk toch weer een wat drukkere dag dan gepland. Na uitslapen, relaxen en in bad, moesten er boodschappen gedaan worden, onze jongste opgehaald worden na een slaapuitje en vervolgens door naar mijn wedstrijd. Met ‘hangen en wurgen’ 4-0 gewonnen. Het goede nieuws is dat we setpunten hebben overleefd en toch de volledige winst naar ons toegetrokken hebben. Maar heel best was het niet…

Daarna ging onze oudste voor het eerst tellen bij een wedstrijd en werd het toch weer een latertje.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.