#42 van #365 snoeren en kabeltjes

Snoeren en kabeltjes uit de witte kast.

En dan heb ik het nog niet eens over de standaard (telefoon) opladers in huis. Kabeltjes waarvan we niet meer weten waar ze bij zaten, waarvoor we ze gebruikten. Geen idee.
Dubbele kabels, met dezelfde uitgangen, kabels nog in de originele verpakking. We hebben er 3 gehouden de rest mag weg. De 3 zijn in het bakje gegaan (met nog een paar kabeltjes die er al in zaten) in de bovenste lade van de witte kast.

Er is nu anderhalve plank vrij in de witte kast (linker en rechterkant).

Twee lades van de witte kast had ik eerder al gedaan, voordat ik met dit project begon. In de derde lade zitten allemaal CD-s. Die ga ik later pas doen. Ik ga nu door naar een andere kast, waar ook heel veel 365-spullen in staan. Dit is een kast met glazen deuren, én 2 lades. Morgen ga ik beginnen met de eerste lade. Benieuwd wat ik hier allemaal tegen ga komen.

Verder ben ik bijna klaar met het omhaken van het krukje.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.