Gewoon doorgaan 218/365

Ik ben een beetje bang dat ik niet zoveel te vertellen heb. Nog steeds bezig met het afsluiten van mijn bedrijf  De folders en brochures zijn opgehaald door een collega gewichtsconsulente. Ze mocht het gratis ophalen, toch nam ze een heerlijke reep chocolade mee. Ik hou daarvan! Mijn weegschaal heb ik verkocht op marktplaats en de rest opgeruimd of weggegooid.

Voor de rest ben ik nog steeds goed voor mezelf aan het zorgen. Ik ben er achter gekomen dat ik meer contacten nodig heb. Nu ik minder werk ben ik veel alleen thuis. Ik merk dat ik daar niet vrolijk van wordt en ben nu op zoek naar een aanvullende baan of vrijwilligers werk. Hier ben ik al mee bezig geweest, nog niets terug gehoord.

Ook is mijn creativiteit weer terug van weggeweest. Gedichtjes ploppen op in mijn gedachten en ben weer wat aan het tekenen geslagen

Wat zal ik zeggen, gewoon doorgaan dan komt het wel goed. Echt spannend is het natuurlijk niet ….
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.