#45 van #365 lade 2

Gister de tweede lade van de kast uitgeruimd. Hierin stond onder andere een bakje met handwerkspullen: naalden, spelden, knopen, dat soort dingen. Het volgende is hiervan weggegaan:

20190213_112404

En na het opruimen zag het er zo uit:

20190213_112739

En toen heb ik deze opgeruimd in de witte kast (waar extra ruimte is ontstaan) en dan naast de wolletjes (bak).

Alle rommeltjes uit de (nieuwe) la bij elkaar gelegd en weggegooid:

20190213_113320

In deze la lag ook een zak met heel veel zegels van Douwe Egberts. Voor mij hoeven die niet te blijven, maar dit is een soort van hobby van manlief. Misschien mogen ze later nog een keer weg. De zak heb ik nu in een plastik, afgesloten doos gedaan in de la. Dan ziet het er iig netter uit, voor nu. Hoe de lade geworden is zie je in de hoofdfoto, hierboven.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.