#46 van #365 Tripp Trapp

Gister opgehaald, verkocht via Marktplaats: Een Tripp Trapp stoel.
Onze jongste had deze nog op haar kamer staan, terwijl ze ook een goede bureaustoel heeft. De tripp trapp gebruikte ze nooit. Toen ze een tijdje terug haar kamer had opgeruimd, mocht de tripp trapp weg. Nu is tie helemaal verdwenen uit ons huis.

Gister ook al een eerste schifting gemaakt van de boeken die in de boekenkast staan op de logeer kamer. Eigenlijk hebben we in het hele huis boeken staan en liggen. Ik overweeg om (ala Marie Kondo) ze allemaal te gaan verzamelen. Maar aan de andere kant wéét ik van een aantal boeken ook al dat ze doodgewoon mogen blijven! Denk er nog even over na.

De boeken op de logeer kamer heb ik nu iig geschift in categorieën:

  • nog niet gelezen + houden.
  • Gelezen + houden.
  • En gelezen/ niet gelezen + twijfel.

Later meer hierover.

Ik had nog geen foto geplaatst van het omgehaakte krukje. Bij deze:

20190214_102045

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.