#51 van #365 2 boekjes

Dinsdag:

Vandaag werk ik niet ivm de vakantie en heb ik met mijn kids afgesproken met mijn ex-schoonzus en mijn neefje en nichtje ergens halverwege het land, in een speelparadijs. Ze zijn even een weekje over vanuit Noorwegen. Deze boekjes neem ik voor mn neefje en nichtje mee. Het zijn Nederlandse Boekjes en ze komen uit de collectie van mijn meiden. Ze hebben op Marktplaats gestaan, maar waren nog niet verkocht. Al mijn marktplaats-advertenties waren ondertussen verlopen. In overleg met mijn kids hebben we deze weggegeven. Ook voor mijn ex-schoonzusje een Happinezz erbij gedaan, die ik had gekregen tijdens de ladiesnight vorige week.

Het was heerlijk rustig in het speelparadijs: daar hadden ze nog geen vakantie. Ik vind het altijd zo bijzonder dat het zo normaal is als we elkaar weer zien, maar altijd moeilijk om weer gedag te zeggen. Wanneer zien we elkaar weer?
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.