#52 van #365 kleine spullen uit de wasbak-lade

Woensdag

Vandaag is mijn oudste dochter jarig: 11 jaar! 2 vriendinnetjes over de vloer, taart eten, familie, cadeautjes. Ze wordt al een echte dame en wil geld of cadeaubonnen om kleding te kopen. Van ons krijgt ze een geluidbox (hoe heet zoiets) om met Blue-tooth muziek te luisteren vanaf bv een telefoon. We eten met z’n allen pizza, buurman komt nog even aanwaaien. Gezellig!

Ik ruim ergens in de ochtend de lade van de wasbak op zolder op. Medical-tape (roze) nog nooit gebruikt, enkele armbandjes en een speld voor een een jasje. Alles ligt bij de kringloop spullen om later weg te brengen.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Geluksplukster zegt

    Gefeliciteerd met je dochter Mirjam. Heb een fijne dag samen

    Hartelijke groet van Adrie

  2. Mirjam zegt

    Dank je Adrie!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.