#53 van #365 opladers

Vandaag:

Toen ik vanochtend beneden kwam, had mijn dochter al opladers (en headsets) uitgezocht. Deze kunnen wel weg mam! Nou dank je voor het helpen! Dat scheelt mij vandaag weer!

Ochtend en begin van de middag hebben mijn meisjes en ik geshoped! Van verjaardagsgeld, wat zakgeld en nog verschillende cadeaubonnen die ik in mijn portemonnee had. Zo, dat ruimt ook nog eens op! En we zijn alle 3 goed geslaagd! Voor mezelf heb ik niet zo veel gekocht. Een zwarte pyjamabroek, van een cadeaubon, bijpassend bij een pyjamashirt wat ik al heb (de broek was hiervan kapot gegaan). Een blouse, uitgekozen door mijn kids (goede smaak hebben de dames). En ik heb een cadeautje gekocht voor mijn zus die zondag jarig is.

En nu even de site bijgewerkt 😉
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. vivapo zegt

    én mij een vriendelijk duwtje in de rug gegeven om de draad weer op te pakken …

    1. Mirjam zegt

      Het was een goede dag :-)Fijn dat je weer verder gaat!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.