#57 van #365 Sjaals en zomerkleding

 

Verder in de kledingkast. Sjaals in een bakje uitgezocht en allemaal weg gedaan op 1 na. Toen ook nog even verder met de zomerkleding van de kids die ook daar in de kast liggen. Uitgezocht en de kast enigszins opnieuw ingedeeld. Ondertussen anderhalve plank leeg (wat moet ik straks met al die ruimte??)

Spullen in een tas gedaan voor de kringloop, samen met kleding die de kids zelf laatst ook hadden uitgezocht.

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Viviane zegt

    Mirjam, je blijft mij inspireren om te ontspullen!

  2. Mirjam zegt

    Ha dat is leuk om te horen viviane!!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.