Mijnleven 2/363

Gelpolish op mijn natuurlijke nagels. Een combinatiekleur 'Mr Grey' en 'Black dress' gemengd. #nails door Annemiek Wijnen gelakt, nagelstyliste @sparklesbyannemiek #dongen Haar prijs ligt onder het gemiddelde. Op een super locatie heeft zij haar salon. Aanradertje
Gelpolish op mijn natuurlijke nagels. Een combinatiekleur ‘Mr Grey’ en ‘Black dress’ gemengd. #nails door Annemiek Wijnen gelakt, nagelstyliste @sparklesbyannemiek  Haar prijs ligt onder het gemiddelde. Op een super locatie in #Dongen heeft zij haar salon. Aanradertje0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.