Mijnleven 2/364

Krokusvakantie ofwel carnavallen in Brabant en Limburg. Heerlijke zaterdag, ons kleindochter logeert bij ons tot woensdag en vandaag stapte zij in oude Franse klompen en kreeg ze te horen; Papa blijft papa Mama blijft mama En mij wacht een nieuwe klus Ik word in oktober 2019 de grote zus!!!! Wederom meer opa en #omageluk
Krokusvakantie ofwel carnavallen in Brabant en Limburg. Heerlijke zaterdag, ons kleindochter logeert bij ons tot woensdag en vandaag stapte zij in oude Franse klompen en kreeg ze te horen;
Papa blijft papa
Mama blijft mama
En mij wacht een nieuwe klus
Ik word in oktober 2019 de grote zus!!!!
Wederom meer opa en #omageluk2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Mirjam zegt

    Ach wat een prachtig nieuws! Van harte gefeliciteerd ♡

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.