Dag 1 mijnleven deel 3 gestart

Wat een bijzonder mooi nieuws mag ik met jullie delen. Er is een 2e kleinkind op komst! Verwachting medio oktober 2019. Nog meer omageluk. Hóe leuk is het dan om toch wat voor de aanstaande te kopen.... Leven dat Hoopvol In haar buik Begon waarvoor Ik teder al Een toekomst Verzon Lief klein wonder!
Wat een bijzonder mooi nieuws mag ik met jullie delen. Er is een 2e kleinkind op komst! Verwachting medio oktober 2019. Nog meer omageluk. Hóe leuk is het dan om toch al wat voor dit wonder te kopen….
Leven dat
Hoopvol
In haar buik
Begon
waarvoor
Ik teder al
Een toekomst
Verzon
Lief klein wonder!1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Mirjam zegt

    Wauw wat een mooi nieuws!

    1. Ursula zegt

      Ja, dat is het zéker en hoe bijzonder snel en toch voor iedereen zó onverwacht ons Tess in ons leven kwam is het nu zó mooi om alles vanaf het begin van de zwangerschap te mogen mee beleven, duurt nu al veel langer…

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.