#64 van #365 Nog meer boeken, zucht..

Maandag:

Achter het schot staat nog een doos met boeken. Komt er dan nooit een einde aan al die boeken??

De hele doos uitgezocht en boeken die (voorlopig) mogen blijven, heb ik in de boekenkast op de logeerkamer gezet. Er mag een flinke doos weg. Boeken die ik als kind verslonden heb: de- Bianca- reeks en andere paardenmeisjes boeken. Mijn dochters hebben geen interesse. Ooit geprobeerd te lezen, maar het is ‘oud-Nederlands’ in hun beleving.

Hoe kom ik toch aan al die boeken? Het is een ‘genen-dingetje’. Mijn vader heeft ook heel veel boeken. Extreem veel boeken zelfs. Daarbij valt mijn collectie nog heel erg mee. En toen wij onze zolder gingen verbouwen (jaar of 10 geleden) heb ik er ook al heel veel weg gedaan. Ik heb een jaar of 4 geleden besloten om zelf geen boeken meer te kopen. Met als reden dat ik er nog genoeg heb liggen die ik nog helemaal niet heb gelezen en ik de meeste boeken maar 1 keer lees. Daarnaast is er nog de komst van e-readers ed. (al heb ik liever een echt boek in de hand) en kun je boeken lenen bij de bibliotheek. Er zijn in de tussentijd nog wel boeken bij gekomen, maar voornamelijk alleen als cadeautjes voor verjaardagen enzo.

En de laatste tijd gaan er vooral boeken wég!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.