#66 van #365 gips…

Achter het schot ligt ook nog een zwarte doos met hierin 2 gipsen en 1 ‘voetje’ (loopgips) van onze jongste, van toen ze 5 was en haar been had gebroken. Deze doos er vandaag bij gepakt. Oh wat was ze toen nog klein. Wat een klein beentje en voetje…

Het paarse gips is van echt gips, de knal-gele is van synthetisch materiaal. Ik wil er eentje (en het voetje) houden als aandenken voor haar voor later. De paarse gooi ik weg, want deze begint al wat weg te brokkelen en veroorzaakt stoffigheid.

s middags komt er tijdelijk 1 gipsje bij: namelijk het gips dat vanochtend nog om haar pols zat. Deze zal ook niet blijven, omdat het ook van ‘echt gips´ is. Om haar arm zit nu een oranje, synthetisch gips. Die mag straks vast in de doos blijven, wanneer we een paar weken verder zijn.

Gelukkig was alles goed, botjes nog mooi op de plek waar ze horen.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.