#67 van #365 DVD’s

Het laatste achter dit stuk schot is een plastikzak met DVD’s. Ik herinner me dat ik ook nog een tas met oude DVD’s  in de linnenkast heb liggen en pak deze er ook bij.

Meteen ook aanleiding voor mijn dochters om de DVD’s beneden uit te zoeken. Ik snuffel door de DVD´ s uit de zolder-zak. Er mogen er een heleboel weg. Een aantal houden we en gaan beneden in de kast. Nu liggen daar niet alleen meer kinder DVD ś maar ook van ons als ouders.

Alles achter het schot is nu opgeruimd, met uitzondering van de kerst-spullen. Maar ik bedacht me, om dat dan ook maar rond kerst te gaan doen. Ook liggen er nog een kleine ventilator, koffers en de vlaggenstok enzo. Dus wie weet volgt er later nog iets 😉

Er is veel ruimte ontstaan en daar heb ik nu een aantal lege bakken neergezet. Voor het opbergen van…. weet ik nog niet. Misschien komen de kerstspullen er later wel in.

Voor nu is het achter dit schot klaar met alle spullen. Dit weekend gaan we de ‘babybakken’ van onze dochters doorspitten (samen met hen) en kijken of we die kunnen verkleinen tot 1 babybak per dochter. Deze kunnen dan ook achter het schot opgeborgen worden.

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.