#68 van #365 vanalles-bakje

Vrijdag:

Tjonge een ‘van-alles-bakje’. Gevonden achter het volgende, nieuwe schot: achter ons bed. Om deze open te krijgen was al een hele klus, en betekende een kleine verbouwing. Ik heb daarom alvast wat meer spullen achter ons bed vandaan gepakt en in de slaapkamer gezet. Stiekem ook al gekeken en nagedacht over wat ik met sommige (emotionele) spullen ga doen… Lastig hoor!

Enneh… nog meer boeken gezien. Studieboeken dit keer en vol met stof… Deze even laten liggen achter het schot. Later…

Ik heb in ieder geval besloten dat de wand op de voorzolder (bij het bureau) beplakt gaat worden met mooie emotionele kaarten en afbeeldingen die niet weg mogen. Een soort ‘Wall of Fame’ Daar hangen toch al wat dingen, waaronder 2 tekeningen die ik zelf heb gemaakt. Zo wordt de werkplek ook een plek waar ik heel graag zit.

Maar vandaag dus de mand. De mand mag blijven, en wat ook mag blijven en opgeruimd is op de juiste plek:

20190307_144627

Dit zijn wat tekenspullen (krijt, een doek en een pop). Een stapel met CD-roms met foto’s (nu geen tijd om naar te kijken maar WAUW! ben zeer benieuwd).

Een foto van manlief toen hij nog niet zo lang volleybalde. (nu op de wall of fame) De kids zeiden meteen: wat springt papa hoog!
En verder een stapeltje van mijn allereerste bank-afschriften. Een rekening geopend door mijn ouders. Het hele stapeltje mag weg, maar de allereerste blijft en komt op ‘mijn muur’ .

Wat weg gaat, staat op de hoofdfoto, met uitzondering van het mandje zelf. Wat hier ook in zit is een leren portemonneetje die ik heb gekregen van mijn zus, na een vakantie in Portugal. Dol was ik hierop, maar het mag nu echt weg (in de prullenbak zelfs, wow!). Wat wel erg leuk was: er zag nog een 5 gulden munt in het portemonneetje! Die heb ik wel bewaard, voor goodluck.

En als klapstuk: In de mand zat ook het paardenmagazine waar ik zelf met mijn paard heb ingestaan. Zo blij om deze terug te vinden!

20190307_144650
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.