Dag 5 Mijnleven

Heerlijk gegeten met onze vrienden Johan en Wendy, eigenaren van minicamping de groenstraat in Dongen.
Sfeervol genieten aan de rand van de #loonseendrunenseduinen !
Kom voor een #lunch, #borrel of #diner naar #herberg D’n Dries. De herberg is een sfeervol #restaurant, gelegen in een #bosrijke #omgeving aan de Loonse en Drunense Duinen. De koks verrassen u graag met een (h)eerlijk gerecht van de gevarieerde #menukaart. Lekker #tafelen met een goede wijn van het plaatselijk wijndomein? Borrelen met een speciaal biertje? Of een #wandeling combineren met een heerlijke kop koffie met gebak? Zij ontvangen u graag in hun verwarmde serre of in de #sfeervol ingerichte herberg!

 

 

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.