#69 van #365 babybakken

Gister samen met manlief wat spullen achter de schotten vandaan getrokken. Moeilijk om daarbij te komen, dus even een verzameling op de overloop vd zolder neergezet en op onze slaapkamer. Even een rommeltje, maar ik troost me met het idee dat het met een weekje allemaal weg is, of bij de kringloopspullen is neergezet. We moesten achter een paar verschillende schotten omdat her en der verspreid babybakken en dergelijke liggen.

Van de babytijd hebben wij verschillende spullen verzameld en in een bak gedaan. Fotoboekje, babyboek, eerste kleertjes die ze aanhadden, borduurwerkjes van oma voor hun geboorte, etc. Ik de loop van de tijd kwamen daar de ‘zwempuzzels’ bij, kunstwerkjes van school, vriendenboekjes etc. We hebben samen met de meiden gekeken naar wat er in de bakken zat en wat ze wilden houden en wat weg mocht. Er is een heleboel weggegaan en beiden meiden hebben 1 bak vol met spullen gehouden. Hiernaast heeft mijn tante voor beide dames een box-kleed genaaid. Deze zijn in de was gegaan en komen straks ook bij de bakken te liggen (ze passen er niet meer in 😉 )

Een deel van de kleertjes heb ik gewassen voor iets speciaals <3, een deel ligt klaar voor de kringloop en een deel hebben we vandaag naar onze buurvrouw gebracht, zij heeft 8 weken geleden een dochter gekregen. Kon ik ook meteen het beertje naar haar brengen wat ik voor haar heb gehaakt:

20190310_121806

Hier een foto van alles wat in de container is gegaan:

20190309_150843
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.