#73 van #365 boxen, nieuw!

Woensdag:
Alles wat de afgelopen dagen van achter het schot is gekomen lag in de kamer en op de voorzolder. Het begint nu weer een beetje netter te worden, al komt het moeilijkste nog 🙁

Vandaag nog iets makkelijks: Toen wij (tig jaar gelden, ik denk wel 10 tot 12 jaar geleden) een nieuwe radio/ cd/ dvd speler kochten functioneerde het apparaat niet goed dus snel weer terug gebracht naar de winkel, maar de boxen hadden we thuis laten staan (heel gedoe om alles aan te sluiten). Bij de winkel kregen we een complete doos retour, dus toen hadden we de boxen dubbel. Voor reserve achter het schot gezet. Nooit gebruikt dus zijn nog helemaal nieuw. Ze mogen weg. Nu zul je vast zien dat we ze binnenkort opeens wel nodig hebben en er iets stuk gaat maar hey, dat is dan jammer! Ze staan op de logeerkamer en gaan naar de kringloop aan het einde van deze maand.

20190313_100232

Op onze slaapkamer staan nu nog:

  • Alle prijzen die ik heb gewonnen met turnen en paardrijden
  • Een mand met emotionele dingen en tekeningen van vroeger
  • Een houten box met ik weet nog niet wat precies erin, maar waarschijnlijk nog meer emo-dingen

Wat ga ik hier toch allemaal mee doen? Of weg doen?
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.