#74 van #365 houten box

De houten box open gemaakt. Oh ja, dat is een wijnrek! Wijnrek mag naar de kringloop.

Alles wat erin zit doorgelopen: Dagboeken van vroeger, foto’s, krantenartikelen van manlief uit de tijd dat hij Eredivisie speelde, wat verhalen die ik tijdens schooltijd heb geschreven en diploma’s/ rapporten van manlief.

Foto’s heb ik bij de andere foto’s gelegd: die zoek ik later wel uit.

De andere spullen bij de rietenmand gelegd die ik nog moet doornemen. Misschien moet ik dit samen met manlief van het weekend maar eens bekijken en dan er 1 mand van maken met waardevolle, emotionele spullen.

Wat weg mag vandaag is dus het houten wijnrek, een boekje, een mapje over schoolreis naar Berlijn én een map met allemaal knutselwerkjes/ schrijfsels/ tekeningen van mij van de basisschool.

Wat ik hiervan heb gehouden zijn 3 dingen: Een papiertje met mijn eerst 4 letters, een briefje waarop ik de eerste keer mijn eigen naam schreef én een blad van de kleuterschool waarop we lussen leerden maken (letter l aan elkaar geschreven), omdat ik dit nog zo goed weet uit die tijd, dat we dat deden. Deze 3 dingen komen op de ‘wall of fame’
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.